Voices of a Business School

Leaders #3 | Fra Corporate til Grøn Startup

May 30, 2023 AVT Business School
Voices of a Business School
Leaders #3 | Fra Corporate til Grøn Startup
Show Notes

Klimaforandringer, etiske overvejelser, grøn omstilling, ansvarlighed og moral. Dette er emner som vi i dagens episode vender med den entreprenante, grønne iværksætter, Michèle Marie Holm.  

Efter en mangeårig lederkarriere i den finansielle sektor tog Michèle springet fra de vante corporate rammer, og gav sig, sammen med hendes co-founder Anders, i kast med den grønne startup virksomhed Undine, som så at sige “sejler mod en bæredygtig udvikling”.

Michèles rejse med Undine har nu været undervejs i 2,5 år og snart står den grønne virksomhed overfor lidt af et turning point… I dette afsnit får du lov til at komme med helt ind i maskinrummet, fra Michéle skrev sine indledende noter om Undine, her i rammerne af AVT på faget Design Thinking, til hun i dag kan kalde sig for grøn iværksætter. 

Så lyt med, når AVT’s Mette Amdi tager en inspirerende snak med Michéle. Ikke mindst om rejsen mod en grønnere omstilling, og hvorfor at det netop var en grøn startup, der skulle stå hjertet mest nær, men også hvad hun har lært på rejsen, og hvilke råd hun ville give videre til andre, der står overfor et skifte mod lignende entrprenante rammer.